Szolgáltatásunk

Mit is csinálunk pontosan? Egy speciális eszköz segítségével néhány óra alatt lemodellezzük üzlete belső terét, majd az így nyert anyagokat feldolgozva egy háromdimenziós virtuális sétát hozunk létre, melynek segítségével úgy sétálhat szabadon az épületben, mint egy számítógépes játékban!

3D virtuális séta szolgáltatás

Virtuális körséta

Tegye lehetővé, hogy ingatlanja szabadon bejárható legyen a nap 24 órájában vagy tartson előre megtervezett bemutatót!

A virtuális körsétát beágyazhatja weboldalán vagy megoszthatja közösségi médiában, sőt még VR headsettel is használható!

Interaktív pontok

Az interaktív pontok segítségével közvetlen kapcsolatba léphetünk az ingatlanban elhelyezett tárgyakkal vagy hasznos információkkal szolgálhatunk a látogatók számára.

A pontok egyedi igények szerint alakíthatóak, akár webáruházas kosárba rakás vagy egyéb tranzakció is beállítható.

Interaktív pontok

Street View publikálás

Ingatlanja virtuális körsétáját egyenesen a Google Mapsbe, pontosabban a Google Street View szolgáltatásába küldjük be, így a térképet böngészők az utcáról közvetlenül cégéhez is be tudnak sétálni!

Google Street View publikálás

HDR fotók

A 3D-s képek mellett lehetőség van nagyfelbontású és kiváló minőségű beltéri, valamint kültéri HDR fotók készítésére.

A fotókat utólag, a virtuális térben készítjük el, így ez nem jelent többletmunkát és időt a helyszíni munkavégzés során.

HDR fotók

Pontos alaprajz

A pontos lézeres méréseknek köszönhetően a fotóminőségű alaprajz nézett mellett műszaki alaprajz készítése is igényelhető. A kész alaprajzon bejelölésre kerül minden nyílászáró, lépcső és fontosabb berendezés (sütő, mosdó, stb.).

A helyszíni munkavégzés után maximum 72 órán belül elküldjük a dokumentumot .PDF és .PNG formátumban.

Pontos alaprajz

Pontfelhő fájlcsomag

Szakemberek számára pontfelhő és háromdimenziós fájlokkal tudunk szolgálni, melyek könnyedén importálhatóak olyan szoftverekbe, mint az AutoCad, Recap vagy Revit.

Csomagunk a következő fájlokat tartalmazza:

  • Pontfelhő (.XYZ)
  • Tükrözött menyezett (.JPG, .PDF)
  • Magas felbontású alaprajzkép (.JPG, .PDF)
  • A 3D háló OBJ fájlja (.OBJ)
Pontfelhő fájlcsomag

Sokkal több, mint egy virtuális séta

Azon felül, hogy lenyűgöző 3D virtuális sétát készítünk üzletéről, szolgáltatásunk segítségével elősegíthetjük az online boltjuk hozzáférhetőségét, jobb első benyomásra tehetünk szert és leegyszerűsítjük a vásárlási élményt.